Lifestyle,  Personal growth,  Quotes & Affirmation,  Travel,  Uncategorized,  Writing

Becomming her true self

Hier zit ik dan, voor het eerst sinds weken weer geïnspireerd en dat tijdens onze vollemaan in stier en schorpioen. Alsof dat nog niet voldoende was is het een eclipse en ook nog eens het 5555 portaal, wat staat voor ‘Change’. Voor degene die niet weten waar ik het over heb, ik leg het later in de blog uit.

Ik ben de afgelopen erg bezig geweest met landen en mijn draai vinden. Het bouwen van een nieuw leven kost tijd, energie en veel emoties. Ik besefte mij vanavond terwijl ik zat te eten op mijn porch, in mijn schommelstoel, kijkend naar het uitzicht van alle lampjes in de verte. I truly can not get enough of this view. Sinds ik hier ben doe ik letterlijk alleen maar dingen waar ik behoefte aan heb. Ik voel en maak keuzen op basis van wat ik wil op dat moment. Zonder invloed van wat of wie dan ook. Sommige mensen zouden denken dit kan overal. Maar om heel eerlijk te zijn, geldt dat niet voor mij.

Ik vind het heerlijk om voor mezelf te zorgen. Ik neem mijzelf soms mee op date, dan ga ik gewoon in mijn eentje naar het strand in de avond, neem ik eten en kaarsjes mee, een boek of me journal en geniet van de stilte, sunset en geluiden om me heen. Echt mijn geluksmomentjes.

Het is 5 mei, Bevrijdingsdag. De dag waarin we onze vrijheid vieren na alles waar we doorheen zijn gegaan. Voor mijn gevoel ben ik daar al iets eerder mee begonnen. Namelijk toen ik deze reis startte. Maar ik besefte me net dus tijdens het eten. Dat de afgelopen dagen ik het volledig omarm. Omarm wat ik wil, mijzelf laat zien hoe ik mij voel en wat ik belangrijk vind ongeacht wat andere daar van vinden of denken.

Gister is mijn haar helemaal ingevlochten. Vroeger wilde ik als klein meisje altijd dreds, of weetje nog als je dan op vakantie ging dat iedereen dan vlechtjes had? Die had ik ook maar wat graag gewild. Het punt was alleen, ik had zo ontzettend mooi en lang haar. Het was simpelweg gewoon geen goed idee. Op dit moment is mijn innerlijke kind zo ontzettend gelukkig. IK HEB ZE, EINDELIJK. Geloof het of niet ik vond het spannend. Wat als het niet stond? ik wilde niet op een wannabe lijken.. Hopakee daar gingen mijn gedachten weer. Het overnemen van het innerlijke gevoel die het zo graag wilde.

Vandaag heb ik mijn septum piercing laten zetten. Ook iets waar ik al jaren over na denk. Maar nooit wilde want er was dan wel weer iemand die zei; nee niet doen zonde of er al grapjes overmaakte terwijl hij er nog niet eens zat. Plus daarnaast heb ik nu aardig wat staal in mijn gezicht en was bang dat het teveel zou zijn. Daar ging mijn hoofd weer, de afleiding van het gevoel wat ik zo graag wilde.

‘So i did it anyway’

Deze vollemaan deel ik met jullie wat ik graag wil loslaten.

Ik laat mijn gedachten die mijn gevoel beïnvloeden los. Ik laat mijn oude denkwijze en patronen los die mij tegen houden om te zijn wie ik ben.

Met het 5555 portaal deel ik wat ik verwelkom in mijn leven:

Ik luister naar mijn gevoel en doe wat ik wil ongeacht wat een ander daar van denkt of vind. Ik omarm volledig wie ik ben, diep van binnen en laat haar mijn al mijn magie en kracht zien van buiten.

‘Ik ben ik, in alle kleuren en vormen. IK HOUD VAN HAAR’

Iedere dag tijdens deze reis kom ik een stukje dichter bij die authentieke zelf. Ik blijf nieuwsgierig en dit zal een levenslange reis blijven want door de jaren heen verander je. Je wordt niet alleen ouder maar ook je geloofsovertuigingen, je denkwijze en mening veranderen door de jaren heen. Je bent en blijft nooit die ene persoon. De dingen die je meemaakt, de lessen die je leert die maken je tot wie je op de dag van vandaag bent.

Ik wil je graag mee geven om los te laten wie je jaren geleden was of misschien wel vorige week was en heb vertrouwen in de persoon die je vandaag bent. Because tomorrow it can be a whole different you!

Om nog even terug te komen op deze bijzondere dag waar ik het in het begin over had.

In de numerologie hebben cijfers een betekenis. Dubbele cijfers zijn daar in tegen nog krachtiger. Je hebt vast wel eens dubbele cijfers gezien, terwijl je naar een nummerplaat kijkt, huisnummer of misschien wel de tijd op de klok of je telefoon. Het 55555 portaal luid als volgt: 05/05 ( 5 mei ) 2023 – 2+3 =5, vrijdag is de 5e dag van de week Samen is dit dus 5555. De vollemaan staat voor het loslaten van oude dingen. Iedere vollemaan heeft een ander thema. Ik voel deze vollemaan intens omdat ik zelf sterrenbeeld stier ben, schorpioen is mijn spiegel wie weer dieper in emoties kan zitten en ze toelaat terwijl een stier dat minder goed afgaat, daarnaast is mijn maan teken ( wat staat voor hoe je met emoties omgaat ) ook in stier. Mooi conflict kun je wel stellen.

I feel so alive, geloof me ik er zijn dagen dat ik huil en me even rot voel en denk waarom gebeurt dit? waarom voel ik dit? Dan huil ik of schreeuw ik en soms pak ik mezelf stevig vast. Ik leer mijzelf zo goed kennen want na dat ik alles er uit heb gelaten weet ik precies wat ik moet doen om weer terug te komen. Ik zing, ik dans, ik schrijf, ik noem alle dingen op waar ik dankbaar voor ben en geniet weer van al het moois om me heen. & soms als dat even niet lukt? ben ik daar ook helemaal oké mee.

Tot snel,

Ayo, Felicia

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *